Gedeelde & privé Transfer opties!

 

Kies uw voorkeur! Gedeelde & privé Transfer opties!

Privé Transfer optie:

Krijg aan het strand van de Hilton-hotel als snel als je met een privé Transfer kunt-uw privé chauffeur op u wachten zal en klaar om te gaan als u douane afrit om u zo snel mogelijk naar uw hotel in uw voertuig van het particuliere vervoer.

Gedeelde Transfers:

Bent u op een begroting of graag andere gasten ontmoeten? Uw transfer delen met andere gasten van het hotel met onze gedeelde pendeldienst. Zodra we alle gasten aan boord hebben zullen we drop je al op de bestemming van uw hotel. 

Ook beschikbaar:
Naast onze reguliere Luchthaventransfers bieden wij ook andere speciale dienstregeling, zoals hieronder vermeld, met inbegrip van:

  • Speciale VIP-luchthaven aankomst & vertrek pakketten, met inbegrip van lijnen op aangepaste & immigratie, VIP gastvrouw en mooi voertuig overslaan
  • Prive Bus Charters

Voor meer informatie of reserveringen neem contact met ons op sales@serenity-curacao.com

BELANGRIJKE REISINFORMATIE

Alle buitenlandse bezoekers die aankomen in Curaçao zijn nodig om een voltooide ED-kaart voor goedkeuring van de immigratie. Momenteel kunnen reizigers de ED-kaart aan boord van de vluchten die aankomen naar Curaçao. De Online ED-kaart kan worden afgerond in het comfort van uw huis alvorens zelfs uw vlucht naar Curaçao. Door de invoering van de Online ED-kaart de hoeveelheid tijd in de immigratie doorgebracht zal lijn aanzienlijk worden verminderd. De Online ED Card zullen in sync met de geautomatiseerde grensbeheersysteem hierna aangeduid als "eGates".

Voltooiing van de ED-kaart
Vul het formulier door het invullen van alle vereiste velden na het boeken van uw vlucht. Formulier moet worden ingevuld vóór vertrek naar Curaçao. Na het invullen van het formulier door het formulier te verzenden door te klikken op de knop 'opslaan'. U ontvangt een e-mail terug ter bevestiging van uw online registratie. Indien mogelijk kunt u printen naar de online applicatie. Deze bevestiging is geen garantie voor toelating naar Curaçao. Een border control officer bij de haven van binnenkomst zal hebben de definitieve vaststelling.

Immigratie clearing

Bij aankomst, volg de instructies van de "eGates". De eGate zal overeenkomen met uw Passport-account met uw ingevulde online ED Card in het systeem.

Online ED Card:

Vul in uw Online inscheping Card voordat vliegen naar Curacao, door https://edcardcuracao.com/